LobbyABC
Voor kleine en middelgrote organisaties    
die een eigen lobby willen organiseren    
en daar wegwijzer en gids bij zoeken    

MENU

Welkom
Voorstellen
Producten
Offerte
Gegevens
Lobby Alfabet

Arjan Stoffels, uw wegwijzer en gids door overheidslobbyland

Arjan Stoffels heeft scherpe analytische kijk op de processen bij politiek en overheid. Hij maakt zich druk om de stemmen van het ondergeschikte belang en het deelbelang, omdat ook die belangen gehoord moeten worden. Hij werkt vanuit de overtuiging dat wetgeving en beleid beter worden als er meer mensen en organisaties participeren bij het totstandkomen.

Arjan Stoffels studeerde biologie van 1986 tot en met 1992 aan de universiteiten van Leiden, Utrecht en Thessaloniki en studeerde af met specialisaties in de biochemie en de medische biologie.

Vanaf 1993 wordt hij politiek actief bij D66, eerst als secretaris van het Leids afdelingsbestuur (1996 - 2000), daarna als duo-raadslid en secretaris organisatie in het landelijk bestuur (2000 - 2002). Aansluitend wordt hij campagneleider voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2002. Tegen de landelijke trend in realiseert hij groei voor zijn partij. Van 2003 tot en met 2006 is hij raadslid in Leiden, om daarna tot en met 2009 voorzitter van de afdeling Leiden te worden. Zijn plan, getiteld Tien in '10 dat hij bij zijn aantreden in 2006 schrijft, levert een actieve afdeling op en de beoogde 10 zetels bij de raadsverkiezingen van maart 2010.

Na zijn studie werkte hij tot 1995 in verschillende functies, vanaf 1995 werkte hij als beleidsmedewerker bij de gemeente Leiderdorp. Eerst op de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu en later op de afdeling Onderwijs, Sport en Welzijn.

Professioneel werkt hij vanaf 2007 als adviseur Milieu voor het Interprovinciaal Overleg (IPO), de belangenvertegenwoordigende organisatie van de gezamenlijke provincies. Aansluitend werkt hij voor Oost-Nederland, de provincies Gelderland en Overijssel, als lobbyist bij de Europese Unie, standplaats Brussel.

Voor het adviseren en begeleiden van verenigingen, stichtingen en het MKB richt hij in 2012 LobbyABC op, om zo voor een breder publiek wegwijzer en gids te zijn door overheidslobbyland.

Bel Arjan Stoffels:
06 - 298 64 217

E-mail | Zenden
Twitter | Volgen
Blog | Lezen
LinkedIn | Linken


Creative Commons Licentie